Рецепт М'ятного лікеру
М'ятний лікер має приємний освіжаючий аромат і солодкувато-гіркий смак. Добре бадьорить і освіжає. Має сприятливий вплив на імунну систему, тож дуже доречний у сезон грипу та застуд.
Вам знадобиться:
- 600 мл алкоголю міцністю 40–45%
- Набір спецій для м'ятного лікеру
- 200 мл води
- 200 г цукру (можна менше — за смаком)
Спосіб приготування:
- Вміст упаковки залити 600 мл алкоголю, перемішати.
- Настоювати 5–7 днів у темному прохолодному місці, періодично струшуючи.
- Після настоювання відфільтрувати суміш.
- Зварити цукровий сироп з 200 мл води і 200 г цукру, дати йому охолонути.
- Додати сироп у настоянку і добре перемішати.
- Дати відпочити мінімум 14 днів.
- Після витримки повторно профільтрувати через ватяний фільтр.
М'ятний лікер готовий до вживання!




